Sublue

WhiteShark Mini H Su Altı Drone

Minimal boyut, geniş görüş alanı

WhiteShark Mini H

Hassas 6 pervane.

Tam hareket yeteneği

Akıllı sabit derinlik kontrolü

Dikey ±50° Tek Eksenli Pan-Tilt.

HD kamera

100m'ye kadar dalış imkanı

64GB dahili bellek

Konsol tip kumanda

White Shark” Mini, küçük boyutu ve geniş görüşü avantajlarına sahip küçük bir mikro su altı robotudur. Bir kişi tarafından kolayca taşınabilir veya serbest bırakılabilir ve dalış derinliği 100 metreye kadar ulaşır. Gövde tespiti, balık yetiştiriciliği, araştırma eğitimi, su altı eğlence ve diğer alanlarda geniş bir şekilde kullanılabilir.

6 pervaneli patentli teknoloji

Patentli teknolojimiz 3+2+1 pervane sistemini güçlü ve istik yüksek verimli düzenlemesi. Motivasyon güçlü ve istikrarlıdır, su altı çekimlerini daha pürüzsüz hale getirir.

Tam hareket kontrolü ile kolay kullanım

Akıllı kontrol algoritması sayesinde drone, yan kayma, batma, ileri, geri, yatma gibi çeşitli pozisyonlara ulaşabilir ve esnek bir şekilde görüntü yakalayabilir. Tek tuşlu derinlik ayarı doğruluğu ±1cm’ye kadar olabilir ve çekim hedefini hızla kilitleyebilir.

Tek eksenli pan-tilt

Dikey ±50° açı, harika manzaraları kolayca yakalamak için.

HD kayıt görüş alanınızı genişletin.

Akıllı kontrol algoritması sayesinde, drone yan kayma, batma, ileri, geri, yatma gibi çeşitli pozisyonları elde edebilir ve esnek bir şekilde görüntü yakalayabilir. Tek tuşla derinlik ayarı doğruluğu ±1 cm’ye kadar olabilir ve çekim hedefini hızla kilitleyebilir.

Daha derin, daha kararlı, üstün performans.

WhiteShark Mini H, endüstri sınıfı mühürleme teknolojisini kullanarak 100 metreye kadar olan çalışma derinliğini garanti etmektedir. Kontrol kutusunu bağlayan kablo sayesinde sinyal stabil ve görüntü akıcıdır. Ayrıca, ıslak, rüzgarlı ve dalgalı işletim ortamlarıyla başa çıkabilir. Harici güç kaynağı sürekli motivasyon sağlar ve 64GB süper depolama alanına sahiptir (Depolama kapasitesi özelleştirilebilir olarak genişletilebilir).

Gelişmiş su altı fotoğrafçılık yetenekleri, su altı canlı yayını.

Yat balıkçılığı
Su ürünleri yetiştiriciliği izleme

Dalış arkadaşı olarak kullanın
Seyahat ve arkeolojik keşif

Yüzme havuzu bakımı
Gemi gövdesi ve ekipman kontrolü/bakımı