Sublue

HeTun V-C Su Altı Drone

HeTun V-C

Ticari su altı işlemleri için tasarlandı.

Taşınabilir

Kullanıcı dostu arayüz

Stellar sınıfı kamera

Mükemmel sürüş deneyimi

7kg itici güç

Daha iyi verim için çoklu yardımcı fonksiyonlar

Sublue HeTun V-C kontrol sınıfı su altı ROV, maliyet etkin bir pakette ticari sınıf performans sunar. 3 knot hızına sahip olan ve maksimum 150 metreye dalabilme yeteneği ile Sublue HeTun V-C, genellikle çevresel değerlendirmeleri ve kontrol görevlerini gerçekleştirmek için dalış ekiplerine güvendiği denizcilik, su ürünleri yetiştiriciliği, hidro, güvenlik ve acil durum, eğlence ve turizm gibi endüstriler için uygundur.

Kolay kullanım

Hafif malzemelerin kullanılması ve yaklaşık olarak yarım metreden biraz daha uzun boyutları, az bir mürettebatla kolayca işletmeyi sağlar ve daha fazla ekipman gerektirmeksizin neredeyse herhangi bir küçük platformdan çalıştırılabilir.

ROP akıllı kontrol sistemi

Yüzeyde, pilot entegre bir konsol ve hareket kontrol kolu aracılığıyla ROV’u kontrol eder. ROP yazılımı, kullanıcı arayüzü olarak görev yaparak canlı video akışını, sensör geri bildirimini ve bilgileri sağlar ve ayarları ve yapılandırmayı değiştirme yeteneği sunar.

Sublue TD İtici

ROV, güçlü akıntılarda ve dalgalı sularda hassas kontrol sağlamak ve istikrarlı bir platform korumak için 7kg gücündeki dört adet Sublue TD serisi iticiyi kullanır.

Stellar Kamera

Sublue HeTun V-C’nin ana kamerası, 0.001 düşük aydınlatma seviyesi ile yıldız kamera sınıfı performans sunar. ROV kendisi dört bağımsız LED ışık dizisi ile donatılmış olup toplamda 6400 lümen sunar. Bu, su altı ortamında görüntü yakalamak için idealdir.

Yüksek esneklik, modüler tasarım.

Sublue HeTun V-C, farklı su altı görevleri için çeşitli araçların entegrasyonuna olanak tanır, bunu da modüler tasarımına borçludur. Bu tasarım, ROV bakım ve onarım hizmetinin daha maliyet etkili ve daha az zaman alır.

Umbilikal kablo

Umbilikal kablo hafif, sağlam ve korozyona karşı dayanıklıdır, bu da ROV güç kaynağını sağlar ve ROV kontrolünde neredeyse sıfır gecikme ile video canlı yayını yapılmasını sağlar.

Su ürünleri yetiştiriciliği

Kalemler, ağlar, demirleme noktaları, stok sağlığı ve besleme gibi su ürünleri yetiştiriciliği muayene çalışmaları için gerekli etkili bir çözüme kavuşun.

Hidro

Baraj, rezervuar ve türbin gibi hidro yapı muayeneleri yapın.

Güvenlik & Acil durum

Dalışçıların zarar görmeden arama ve kurtarma, limanların ve su yollarının güvenliği, suç soruşturması ve deniz güvenliği operasyonlarında güvenlik önlemlerini artırın.

Eğlence & Turizm

Yat sahipleri ve tur operatörleri için su altı dünyayı keşfin keyfi ve canlı su altı çekimlerinin tadını çıkarın.

Standart Kutu İçeriği

HeTun V-C

150m umbilikal kablo

Uçuş kabin seti

PCU Konsol

Aksesuarlar

Sonar DST

SDOF Karıştırıcı

Kontrol

Sonar M750D

USBL

200m Kablo Ekseni