Sublue

BlueNexus

Havuz Temizleyicilerin Geleceği

BlueNexus

Kablosuz

Otonom

Akıllı yol planlaması

Süper emiş

5 temizleme modu

Tüm havuzlara uygundur

Güvenli lityum pil

Büyük kapasiteli filtre odası

Akıllı uygulama

OTA uzaktan yükseltme

BlueNexus, duvarlar, zemin, su hattı ve aradaki her şey dahil tüm havuzu uçtan uca temizlemek için gelişmiş yol planlama teknolojisi kullanan, kablosuz duvara tırmanan akıllı havuz temizleyicinizdir.

Karışık Kordonlar Yok, Kısıtlı Hareketler Yok

Özellikle çocuklu aileler veya yaşlılar için havuz temizliğini daha kolay ve daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Bu nedenle BlueNexus’u kablosuz olarak tasarladık.

Bu kablosuz havuz temizleme cihazı ile nihai hareket özgürlüğünü yaşayın.

Hiçbir kordon hareketini sınırlamaz, dolanmaz ve tel hasarı olmaz.

GEOGURU Havuz Haritalama ve Sualtı Navigasyon Sistemi

BlueNexus, hassas konumlandırma sağlayan tescilli 3D havuz haritası planlama ve navigasyon sistemimiz Geoguru’ya sahiptir.

BlueNexus, havuzunuzu tarar ve buna göre bir yol planlayarak size daha hızlı, daha güçlü ve bir milim bile kaçırmadan derinlemesine temizlik sağlar.

7 tipte 12’den fazla sensörle donatılan BlueNexus, her türlü engelden kaçabilir ve havuz duvarlarınızı aşındırmaz. Havuzunuzda artık çizik veya hasar yok!

Yüksek Performanslı Granül Filtreleme

BlueNexus, güçlü emiş gücüne ve 17 m³/saat’e kadar emme oranına sahip 100 W’lık yüksek performanslı bir emiş motoruna sahiptir.

Güçlü emiş kapasitesi, birikintileri ve kiri etkili bir şekilde toplayarak kapsamlı bir temizlik sağlar.

Granül filtreleme sistemine sahip dinamik döner fırça tasarımıyla özel olarak tasarlanmıştır; tüm kir, birikinti ve ince parçacıklar BlueNexus tarafından yakalanacak ve havuza geri akması önlenecektir.