Sublue

Fotoğraf Makinesi Platformu

Fotoğraf Makinesi Platformu

Su fotoğrafçılığında yeni dönem

Geniş uyumluluk

Kalbinizle eşleştirin

Hızlı kurulum

Sualtı Mobil Fotoğrafçılığında Yeni Deneyim.

Sublue sualtı fotoğraf platformu, sualtı iticiler için özelleştirilmiş bir yardımcı ürünüdür. Bu platform, fotoğraf ekipmanları için standart bir arabirimle donatılmış olup, fotoğraf ışık grubu, kamera ışık grubu, yüzer kol gibi fotoğraf ekipmanlarını taşıyabilir. Kullanıcılar sahne ihtiyacına göre fotoğrafın çeşitli kombinasyonlarını serbestçe yapabilir ve sualtı keşif ve fotoğrafçılığın keyfini yaşayabilir.

Vurguları Yakalayın.

Kamera platformu makineye monte edildiğinde, sualtı kamera ekipmanını istikrarlı bir şekilde ve çaba harcamadan taşıyabilir, daha hızlı hareket edebilir ve harika fotoğrafları verimli bir şekilde yakalayabilir.

Kamera platformu parametreleri

Ebatlar: 410×165×15~20mm(E×B×Y)

Renk: Siyah

Ağırlık: 250g

Standart konfigürasyon: Hızlı montaj plakası platformu, 1/4 “montaj vidaları, naylon contalar, altıgen soket çukur başlı vida, altıgen anahtar, adaptör, destek sütunu, açık uçlu anahtar, 1/4 “kamera vida.

İsteğe bağlı olarak: Spor kamera zamanlayıcı aparatı, hızlı tak çıkar taban, özel dış uzun çubuk vidalar, hareketli taban, 360 ° dönebilen taban, kamera vidalama anahtarı, top kafa aparatı, dalış fotoğrafçılığı doldurma ışığı, vurgulama fotoğrafı ışığı, çift top kelebek klipsi, 360 ° dönebilen aparat, alt destek tabanı, yüzer kol, aksesuar saklama çantası.